headbanner

Coil baja karbon

Coil baja karbon

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Steel coil Tags: A106-A, A106-B, A135-A, A178-C, A192, A210-C, A214-C, A226, A315-B, A53, A53-A, A53-B, baja tiis coil, Coil baja digulung tiis, Coil baja digulung panas, Coil baja alloy low, Coil baja Patterned


Rincian produk

Tag produk

Barang Coil baja karbon
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, jsb.
Ukuran

 

Ketebalan: 0.4mm-8mm, atawa sakumaha diperlukeun

Lebar: 600mm-2500mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

Beungeut Bared, Hideung Dicét (varnish coating), Pinkled, Oiled, jsb.
Aplikasi Dipaké pikeun sasak jeung konstruksi riveting, bolted jeung struktur dilas, kitu ogé tujuan umum kualitas baja struktural tina baja karbon, pelat waja jeung waja bar, jsb.
Ékspor ka Amérika, Australia, Brazil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Britania Raya, Arab, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
5-2
11

meunteun customer

Masalah tiasa gancang sareng efektif direngsekeun, éta patut janten amanah sareng gawé bareng.

Staf anu terampil, well-dilengkepan, prosés téh spésifikasi, produk minuhan sarat jeung pangiriman dijamin, pasangan pangalusna!

Sacara umum, urang wareg jeung sagala aspek, mirah,-kualitas luhur, pangiriman gancang jeung gaya procuct alus, urang bakal boga gawé babarengan nurutan-up!

Simkuring salawasna yakin yén detil mutuskeun kualitas produk parusahaan, dina hal ieu, parusahaan sasuai jeung sarat urang jeung barang anu minuhan ekspektasi urang.

Kualitas produk anu saé, sistem jaminan kualitas parantos lengkep, unggal tautan tiasa naroskeun sareng ngabéréskeun masalahna tepat waktu!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami