headbanner

Boiler plat baja

Boiler plat baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja Tags: 150M19, A106-B, A179-C, A199-T9, A213-T22, A334-8, A335-P2, A369-FP1, A53, pelat baja Karbon, Tiis digulung plat baja, En46, Galvanized plat baja, Hot digulung plat baja, Low alloy plat baja, ketebalan sedeng plat baja, Tekanan wadah plat baja


Rincian produk

Tag produk

Barang Boiler wadahna plat baja / lambar
  Piring wadahna boiler dianggo pikeun ngadamel rupa-rupa boiler sareng asesoris penting.Kusabab pelat baja alat keur ngagolakkeun dianggo dina suhu sedeng (handap 350 ° C) jeung tekanan tinggi, sajaba tahan tekanan luhur, maranéhna ogé tunduk kana dampak, beban kacapean sarta cai jeung korosi gas.Jaminan anu diperlukeun kakuatan tangtu, tapi ogé las alus tur kinerja bending tiis.Éta mangrupikeun piring baja anu paling seueur dianggo sareng dianggo pikeun kapal tekanan di nagara kuring.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuran

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

lebar: 0.6m-3m, atawa sakumaha diperlukeun

Ketebalan: 2mm-100mm, atawa sakumaha diperlukeun

Beungeut Beresih, blasting jeung lukisan nurutkeun sarat customer.
Aplikasi pelat wadahna loba dipaké dina minyak bumi, industri kimia, pembangkit listrik, boilers jeung industri lianna pikeun nyieun réaktor, exchanger panas, separators, bak buleud, tank minyak jeung gas, tank gas liquefied, cangkang tekanan reaktor nuklir, drum alat keur ngagolakkeun, sarta minyak liquefied. jeung gas Parabot sareng komponenana sapertos botol, pipa cai tekanan tinggi stasiun PLTA, sareng volu turbin.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
7-768x244
1-2-768x244 (1)

meunteun customer

Masalah tiasa gancang sareng efektif direngsekeun, éta patut janten amanah sareng gawé bareng.

 

Staf anu terampil, well-dilengkepan, prosés téh spésifikasi, produk minuhan sarat jeung pangiriman dijamin, pasangan pangalusna!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami