headbanner

Bantalan baja

Bantalan baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 2 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Kategori: baja husus tags: 100CrMo7, 20MnCrMo4-2, 440C, 534A99, 735A50, Karbon baja, Chromium molybdenum baja, Tiis digambar baja, Tiis pos baja, G20CrMo, GCr4, Gear baja, Stru3ct Steel, Spring steel , Pakakas baja

Barang Bantalan baja
Bubuka Baja bantalan nyaéta baja anu dianggo pikeun ngadamel bal, gilinding sareng cincin bantalan.Bearing baja boga karasa tinggi jeung seragam sarta lalawanan maké, sarta wates elastis tinggi.Sarat pikeun kaseragaman komposisi kimia baja bantalan, eusi sareng distribusi inklusi non-logam, sareng distribusi karbida ketat pisan.Ieu salah sahiji sasmita baja paling stringent dina sakabéh produksi baja.Dina 1976, Organisasi Internasional pikeun Standardisasi ISO ngasupkeun sababaraha angka baja bearing umum kana standar internasional, sarta ngabagi baja bearing kana opat kategori: pinuh hardened bearing baja, permukaan hardened bearing baja, stainless bearing steel, suhu luhur bearing baja, sarta total a ti 17 kategori Jumlah Steel.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan GCr4,K19526,SUJ2,52100,SUJ3,SUJ4,SUJ5,100CrMo7,G20CrMo,20MnCrMo4-2,95X18,440C, 735A50, 534A99, jsb.
Ukuran  Strip: rubak: 600mm-1500mm;ketebalan: 0.1mm-3.0mm, atawa sakumaha required.Plate: ketebalan: 0.3mm-500mm;rubak: 10mm-3500mm;panjangna: 1m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Pipa: OD: 5-100mm;WT: 0.5-15mm;panjangna: 1m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Lapisan permukaan, hideung sareng phosphated, varnished, pe coated, galvanized, lukisan hideung, minyak anti korosi, atawa sakumaha diperlukeun.
Aplikasi Baja bantalan mangrupikeun kelas baja anu dianggo pikeun ngadamel bal bantalan, roller sareng leungeun baju.Ogé bisa dipaké pikeun nyieun alat ukur precision, tiis punching paeh, alat mesin screws, kayaning punching maot, alat ukur, taps, sarta bagian precision pikeun pompa minyak solar.Baja bantalan nyaéta baja anu dianggo pikeun ngadamel bal, gilinding sareng cincin bantalan.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
14 (1)
22

meunteun customer

Pausahaan ieu boga pamanggih "kualitas hadé, waragad processing handap, harga leuwih lumrah", ngarah boga kualitas produk kalapa jeung harga, éta alesan utama urang milih cooperate.,Urang ngaharepkeun boga kasempetan pikeun cooperate.

Gawé babarengan sareng anjeun unggal waktos suksés pisan, Kami mitra jangka panjang, bagja pisan.Mudah-mudahan urang tiasa langkung kerjasama!

Dina ramatloka ieu, kategori produk jelas tur euyeub, abdi tiasa manggihan produk Abdi hoyong pisan gancang sarta gampang, ieu téh bener pohara alus!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami