headbanner

Beam plat baja

Beam plat baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: pelat baja Tags: 150M19, A135-A, A199-T22, A213-T9, A335-P9, A369-FP9, A53-A, Alloy plat baja struktural, Karbon plat baja, paeh plat baja, En46, Hot digulung baja plat, plat baja alloy Low, plat baja ketebalan sedeng, Q345B, S355JR, SYW295


Rincian produk

Tag produk

Barang Beam plat baja / lembar
Bubuka Beam dijieunna tina baja.Utamana dibagi kana balok baja sareng balok komposit

Balok baja:

Dijieunna tina panas-digulung I-beam atawa saluran baja (tingali panas-digulung baja bagian), sarta balok lampu kayaning purlins ogé bisa tiis-kabentuk baja Z ngawangun sarta saluran baja (tingali baja tiis-kabentuk).Balok baja sectional gampang diolah sareng langkung mirah pikeun diproduksi, tapi ukuran bagian tina baja bagian diwatesan ku spésifikasi anu tangtu.Nalika beban sareng bentang ageung, sareng bagian baja bagian henteu tiasa nyumponan sarat kakuatan, kaku atanapi stabilitas, balok komposit dianggo.

Beam komposit:

Hal ieu dilas atanapi riveted ku plat baja atawa bagian baja.Kusabab riveting waragad kuli jeung bahan, las mindeng jadi andalan.Balok komposit dilas anu biasa dianggo nyaéta bagian anu ngawangun sareng kotak anu diwangun ku pelat flange luhur sareng handap sareng wéb.Panungtungan merlukeun leuwih bahan jeung prosés manufaktur leuwih pajeulit, tapi boga bending gede jeung rigidity torsional., Ieu cocog pikeun kaayaan kalawan beban gurat tinggi na syarat lalawanan torsion atawa jangkungna beam diwatesan.

Balok baja tiasa dianggo pikeun balok bango sareng balok platform damel di gedong pabrik, balok lantai dina gedong bertingkat, sareng purlins dina struktur hateup.

Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.

SY295, SY390, Q345B, S355JR, S355JO, SYW295, SYW390, jsb.

Ukuran

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

Lebar: 10mm-1000mm, atawa sakumaha diperlukeun

Ketebalan: 1.5mm-20mm, atawa sakumaha diperlukeun

Beungeut Hideung, Digosok, Sikat, Mill, Pickled, Caang, Peeled, grinding, jsb.
Aplikasi Balok baja loba dipaké dina balok bango jeung balok platform digawé di gedong pabrik, lanté balok dina wangunan multi-tingkat, sarta purlins dina hateup structures.Products pikeun ngawangun palabuhan, galangan kapal, palabuhan, sasak, cofferdam jeung saterusna.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
7-768x244
1-2-768x244 (1)

meunteun customer

Produk parusahaan kacida alusna, kami geus dibeuli na cooperated sababaraha kali, harga adil jeung kualitas assured, pondokna, ieu téh parusahaan dipercaya!

 

Ladenan garansi saatos-jualan tepat waktu sareng wijaksana, masalah sapatemon tiasa direngsekeun gancang-gancang, urang ngarasa dipercaya sareng aman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami