headbanner

Baja sudut

Baja sudut

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Profil baja Tag: A135-A, A192, A199-T11, A199-T9, A210-A-1, A210-C, A213-T5, A283-D, A334-8, Saluran baja, baja H-beam, Batang baja héksagonal, Batang baja gulungan panas, baja I-beam, baja pasagi, billet baja, Batang baja


Rincian produk

Tag produk

Barang Baja sudut
Bubuka Sudut baja, umumna katelah beusi sudut, mangrupakeun strip panjang tina baja anu dua sisi anu jejeg unggal lianna sarta ngawangun hiji sudut.Dibagi kana dua jenis baja sudut sarua sided jeung baja sudut unequal sided, nu baja sudut unequal sided bisa dibagi jadi dua jenis: unequal-sided, sarua-ketebalan jeung unequal-sided unequal-ketebalan.Sudut baja bisa diwangun ku rupa-rupa anggota stress-bearing nurutkeun pangabutuh béda tina struktur, sarta ogé bisa dipaké salaku sambungan antara anggota.Baja sudut nyaéta baja struktural karbon pikeun konstruksi.Ieu mangrupakeun bagian baja kalawan bagian basajan.Ieu utamana dipaké pikeun komponén logam jeung pigura wangunan pabrik.Dina pamakéan, merlukeun weldability alus, kinerja deformasi palastik jeung kakuatan mékanis tangtu.The billet bahan baku pikeun produksi baja sudut anu low-karbon billet pasagi, sarta baja sudut rengse dikirimkeun dina kaayaan panas-digulung, dinormalisasi atawa panas-digulung.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

ujung sarua: 20 * 20mm-200 * 200mm, atawa sakumaha diperlukeun

ujung Unequal: 45 * 30mm-200 * 125mm, atawa sakumaha diperlukeun

ketebalan: 2mm-24mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: 5.8m, 6m, 11.8m, 12m atanapi panjang anu sanésna diperyogikeun

Beungeut MS, dicét, galvanized, jsb.
Aplikasi Loba dipaké dina sagala rupa struktur wangunan jeung struktur rékayasa, kayaning wangunan balok, sasak, munara transmisi kakuatan, ngangkat jeung transporting mesin, kapal, furnaces industri, munara réaksi, rak wadahna, kabel lombang ngarojong, pipa kakuatan, instalasi rojongan busbar, sarta gudang. Rak jeung sajabana.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
22-7684
22-768x244

meunteun customer

Pabrikan masihan kami diskon ageung dina premis pikeun mastikeun kualitas produk, hatur nuhun pisan, kami bakal milih perusahaan ieu deui.

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami