headbanner

Plat baja struktural alloy

Plat baja struktural alloy

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: pelat baja tags: 150M19, 530A30, A213-T9, A214-C, A315-B, A335-P2, A369-FP1, A53, A53-A, Pelat baja karbon, Pelat baja tahan korosi, pelat baja ngagulung panas, plat baja alloy low, plat baja ketebalan sedeng, ngagem-tahan plat baja


Rincian produk

Tag produk

Barang Plat baja struktural alloy
Bubuka Baja struktural alloy nyaéta waja kalayan jumlah leutik unsur alloying ditambahkeun kana baja karbon pikeun ménta kakuatan tinggi atawa sipat husus sejenna sarta mastikeun plasticity perlu jeung kateguhan.Hal ieu loba dipaké dina rékayasa bagian struktural sareng komponenana anu dianggo dina suhu low.Sasmita baja dipaké pikeun rancang struktur rékayasa penting jeung bagian mesin disebut alloy steels struktural.Aya utamana low-alloy baja struktural, alloy baja carburized, alloy quenched na tempered baja, alloy spring baja, sarta ball bearing baja.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuran

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

lebar: 0.6m-3m, atawa sakumaha diperlukeun

Ketebalan: 0.1mm-300mm, atawa sakumaha diperlukeun

Beungeut Beresih, blasting jeung lukisan nurutkeun sarat customer.
Aplikasi Hal ieu loba dipaké dina bagian struktural rékayasa kayaning kapal, kandaraan, sasak, pembuluh tekanan, boilers, sarta struktur anu dianggo dina suhu low.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
8-768x244
1-2-768x244

meunteun customer

Perusahaan ieu ngagaduhan seueur pilihan anu siap-siap pikeun dipilih sareng ogé tiasa ngaropea program énggal dumasar kana paménta urang, anu saé pisan pikeun nyumponan kabutuhan urang.

 

Pabrik ngagaduhan alat-alat canggih, staf anu berpengalaman sareng tingkat manajemén anu saé, janten kualitas produk ngagaduhan jaminan, kerjasama ieu santai sareng bagja!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami