headbanner

Baja struktural alloy

Baja struktural alloy

pedaran pondok:

Prosés:

1, anu suppliers asing kudu didaptarkeun di Cina administrasi umum tina pengawasan kualitas, inspeksi sarta ménta bahan runtah impor sertipikat pendaptaran supplier luar negeri (AQSIQ).

2, tamu asing kudu nyadiakeun sertipikat inspeksi saméméh kiriman, sarta kudu ngaku yén lembaga inspeksi di nagara urang.Perusahaan pamariksaan sareng karantina Cina ngagaduhan seueur lembaga di luar negeri.Upami teu aya lembaga di luar negeri, ka palabuhan tujuan saatos pamariksaan, anu biasana nyarios hibah.


Rincian produk

Tag produk

Barang Baja struktural alloy
Bubuka Ngarujuk kana baja anu dianggo salaku bagian mékanis sareng sababaraha komponén rékayasa sareng ngandung hiji atanapi sababaraha jumlah unsur paduan.Baja struktural alloy boga hardenability cocog, sanggeus perlakuan panas logam cocog, mikrostruktur nu seragam sorbite, bainite atanapi pearlite pisan rupa, ku kituna mibanda kakuatan tensile tinggi jeung rasio ngahasilkeun.(Umumna sakitar 0.85), kateguhan anu langkung luhur sareng kakuatan kacapean, sareng suhu transisi kateguhan-rapuh anu handap, tiasa dianggo pikeun ngadamel bagian-bagian mesin kalayan dimensi cross-sectional anu langkung ageung.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 20Mn2,SMn420,1524,20Mn5,SMn433,1330,1335,1340,40B,50B,50B50,81B45,38MnB5,20X,5120,35X,40X,41.194.118, 4125, 4130, 4140, 4135, 6120, 6140, 6150, 5152, 3140H, 3316, 3325, 3330, jsb.
Ukuran

 

Lempeng: ketebalan: 20-400mm, rubak: 200-2500mm, panjangna: 2000-12000mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Bar buleud: diaméterna: 20-350mm, panjangna: 1-12000mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Lukisan, plating, polishing, oksida hideung, minyak anti karat transparan, atawa sakumaha diperlukeun.
Aplikasi Komponén anu ditekenan sacara statis sareng dinamis pikeun kendaraan, mesin sareng mesin.Pikeun bagian tina cross-bagian gedé, crankshafts, gears, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
14 (1)
22

meunteun customer

Lega rentang, kualitas alus, harga lumrah jeung layanan alus, alat-alat canggih, bakat alus teuing jeung kakuatan téhnologi terus strengthened, pasangan bisnis nice.

Perusahaan ngagaduhan modal anu kuat sareng kakuatan kalapa, produk cekap, dipercaya, janten urang henteu hariwang pikeun gawé bareng sareng aranjeunna.

Pausahaan ieu conforms kana sarat pasar jeung ngagabung dina kompetisi pasar ku produk kualitas luhur na, ieu téh hiji perusahaan nu boga sumanget Cina.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami