headbanner

tabung baja alloy

tabung baja alloy

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang Pipa/pipa baja paduan
Bubuka Dijieunna tina baja karbon kualitas luhur, baja struktural alloy jeung baja tahan panas stainless, sarta dijieun ku rolling panas (Tonjolan, ékspansi) atanapi rolling tiis (gambar).Pipa alloy boga bagian kerung sarta dipaké dina jumlah badag salaku pipelines pikeun conveying cairan, kayaning pipelines pikeun conveying minyak, gas alam, gas batubara, cai jeung bahan padet tangtu.Dibandingkeun sareng baja padet sapertos baja buleud, pipa baja alloy langkung hampang nalika kakuatan bending sareng torsi sami.Pipa baja alloy mangrupakeun jenis baja cross-bagian ekonomis, nu loba dipaké dina pabrik bagian struktural jeung bagian mékanis, kayaning pipa bor minyak jeung transmisi mobil.Sumbu, pigura sapedah jeung Parancah baja dipaké dina konstruksi wangunan, jsb Pamakéan pipa baja alloy ka pabrik bagian ring ngawangun bisa ningkatkeun utilization bahan, simplify prosedur manufaktur, nyimpen bahan jeung ngolah man-jam, kayaning rolling bearing cingcin, jack. sleeves, jsb, nu geus loba dipaké pikeun manufaktur pipa baja.Pipa baja alloy ogé mangrupa bahan indispensable pikeun sagala rupa pakarang konvensional.Tong bedil sareng tong sadayana didamel tina pipa baja.Pipa baja alloy bisa dibagi kana pipa buleud sarta pipa husus ngawangun nurutkeun wangun aréa cross-sectional béda.Kusabab aréa bunderan anu panggedéna dina kaayaan kuriling sarua, leuwih cairan bisa diangkut ku tube sirkular.Salaku tambahan, nalika bagian ring nanggung tekanan radial internal atanapi éksternal, gayana kawilang seragam.Ku alatan éta, lolobana pipa baja mangrupakeun pipa buleud.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2, A199-T31- T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 523M15, En46, 150M, 150M, 150M, En46, 150M jsb.
Ukuran

 

Tembok ketebalan: 1mm-120mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Diaméter luar: 6mm-1200mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 6m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut hideung dicét, pe coated, jsb.
Aplikasi Tujuan utama pipa baja alloy nyaéta pipa baja seamless anu dianggo dina pembangkit listrik, pembangkit listrik nuklir, boiler tekanan tinggi, minyak bumi, kimia, résistansi suhu luhur, résistansi suhu rendah, sareng résistansi korosi.Pipa tekanan tinggi sareng suhu luhur sareng alat sapertos superheaters suhu luhur sareng reheater.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
15
21

meunteun customer

Pausahaan ieu conforms kana sarat pasar jeung ngagabung dina kompetisi pasar ku produk kualitas luhur na, ieu téh hiji perusahaan nu boga sumanget Cina.

Ieu pisan alus, mitra bisnis langka pisan, ngarepkeun gawé babarengan leuwih sampurna salajengna!

Sacara umum, urang wareg jeung sagala aspek, mirah,-kualitas luhur, pangiriman gancang jeung gaya procuct alus, urang bakal boga gawé babarengan nurutan-up!

Kami mitra jangka panjang, teu aya kuciwa unggal waktu, urang miharep pikeun ngajaga silaturahim ieu engké!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami